Wijk werkbezoek college B&W aan Tonselse Veld (gaat niet door ivm corona)

Op 24 maart as. komt het college van B en W in het kader van hun wijkbezoeken ook naar het Tonselse Veld. De lokatie is nog niet bekend, maar zodra wij dat weten publiceren wij dat. Wij willen u bij deze al van harte uitnodigen om daarbij aanwezig te zijn.

Het college gaat dan in gesprek met bewoners over de leefbaarheid in de wijk, wat kan beter en wat moet worden aangepakt. In alle brievenbussen in de wijk stoppen wij binnenkort een A4 met nadere toelichting. U vindt deze brief alvast hier.

Vermoedelijk zullen er gesprekstafels worden gemaakt met de onderwerpen: Wonen, Verkeer, Vitale vakantieparken/Recreatie, Ontmoeten/Verbinden.

Geef uw mening over de wijk (b.v. op basis van bovenstaande onderwerpen) en de verbeterpunten vóór 4 maart as. aan het leefbaarheidsteam van de gemeente Ermelo (info@leefbaarheidsteam.nl). Als je je reactie liever via ons wilt laten lopen kan dat natuurlijk ook op ons mailadres info@wrbt.nl. Zonodig houden wij jouw emailadres vertrouwelijk.

Verschuiving datum werkbezoek: Op de site van de gemeente Ermelo staat het aanmeldingsformulier voor het wijk werkbezoek van het college van B en W op 28 april as. Via dit formulier kunt u ook uw verbeterpunten aangeven voor het Tonselse Veld. Deze verbeterpunten worden gebruikt als input voor de wijkschouw. Maak er gebruik van!

Het bezoek wordt gehouden in Triade Sportcentrum, Amanietlaan 9 van 19:30- 21:00 uur.  Het is ons ook nog niet bekend wanneer de wijkschouw zal worden gehouden. Lees hier ⇒

Op 23 maart 2020 wordt bekend dat in verband met de corona maatregelen het wijk werkbezoek van het college van B en W op 28 april NIET door gaat. Als bekend wordt wanneer dat wél het geval is, laten wij dat uiteraard weten.

 

 

Scroll naar boven